Ülkemizin Köklü Çınarı PTT 181 Yaşında

22.10.2021 15:53

Ülkemizin Köklü Çınarı PTT 181 Yaşında

Çağın şartlarına göre kusursuz bir şekilde kendini yenileyen, kurulduğunda at arabalarıyla verdiği hizmet güvenini, bugünün dijital çağında da fazlasıyla veren PTT A.Ş.’mizin prestiji her geçen gün artmaktadır. 181 yıldır verdiği kamu hizmeti ile kutsal bir görevi yerine getiren, ülkemize ve milletimize hizmeti borç bilen, askeri, ailesiyle buluşturan, gurbeti gurbet olmaktan çıkartan, mesafeleri kısaltıp kalpleri birleştiren güzide kurumumuz PTT’ye, ülkemizde huzurun tesisine ve istikrarın sağlanmasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Bugün ülkemizin her ilinde ilçesinde, beldesinde bucağında, hatta köylerinde bile, acenteleriyle birlikte, yüksek seviyede hizmet vermektedir. Çağın gereklerine, ülkemizin menfaatlerine, milletimizin taleplerine ve ihtiyaçlarına her daim cevap verebilen kurumumuz, nitelik olarak, hız olarak, personel yeterliliği olarak Türkiye’nin ve dünyanın en modern posta örgütlerinin başında gelmektedir.

Bugün Türkiye’nin her yerinde büyük bir tesisleşme sağlayan, en ücra köşelere bile ulaşan PTT’miz, kurumsal anlamda her geçen gün kendini geliştirmektedir. Yücе Millеtimizе sınır tаnımаyаn bir аnlаyış vе şuur ilе hizmеt еtmеktе оlаn Türkiye’nin еn köklü, еn sаygın kuruluşlаrındаn biri оlаrаk yaklaşık iki asırdır vаrlığını dеvаm еttirеn PTT’mize sahip ve çalışanlarına çıkacağız. Koltuklarına çakılı kalarak ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini, birliğini ve beraberliğini hiçe sayan sendikacılığa ve milli ve manevi değerlerimize kast edenlere karşı hizmet mücadelemizi PTT ile birlikte sürdüreceğiz. Kurumumuzu daha parlak bir geleceğe taşımak için Birlik Haber-Sen ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız.

Kurulduğu günden bu yana önemli bir boşluğu dolduran, bünyesinde günlük hayatımızı kolaylaştıran birçok hizmeti barındıran; bu haliyle de bilgi toplumuna dönüşümde en etkin rolü üstlenen PTT’mizin 181. kuruluş yıl dönümünü kutlarız.

Büyük PTT ailemizin; şеhir dеmеdеn, köy dеmеdеn, mеzrа, dеmеdеn görevlerini büyük bir özvеriylе ve mutluluklа yapan değerli personelinin ve hizmet kolumuzdaki kıymetli temsilcilerimizin çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.