Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

04.05.2021 17:33

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Recep Dağtekin ve Evren Akpınar ile bir araya gelen Bakan Karaismailoğlu, basın, yayın ve iletişim hizmet kolu çalışanlarının talep ve beklentilerini değerlendirdiler.

Toplantıda PTT A.Ş.’de yaşanan personel eksikliği, taşeron çalışanların kadroya geçirilmesi, PTT A.Ş. personelinin aşılanması, yaklaşan Toplu Sözleşme süreciyle birlikte çalışanlar adına masada önem arz eden maddeler ve basın, yayın ve iletişim hizmet kolu çalışanlarının talep ve beklentileri görüşüldü.

Birlik Haber-Sen ailesiyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sendikal alanda gerçekleştirilen çalışmaların takdire şayan olduğunu vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Bakan Adil Karaismailoğlu teşekkürlerini iletti ve başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR