TÜRKİYE KOZAKLIDA BULUŞTU

01.08.2015 20:31

TÜRKİYE KOZAKLIDA BULUŞTU

Sendikamız tarafından ikincisi düzenlenen Büyük Türkiye buluşması  Nevşehir-Kozaklı'da 23-24-25 Mart 2012 Tarihinde geniş katılımla ve büyük çoşkuyla yapıldı.


 

Sendikamızın 15 Şube Başkanlığı,İl temsilcilikleri,işyeri temsilcilerinin 450 kişi ile katıldığı Büyük Türkiye Buluşmamızda ülkemizin son günlerde geçirdiği kritik dönem,ileriye dönük olarak yapmayı planladığımız faaliyetlerimiz,sendikal bilinç ve kurumsal birlikteliğimiz hakkında katılımcılara Prof.Dr.Hamil NAZİK ve Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Nail USLU tarafından eğitim semineri verilmiştir.

 

Ayrıca seminerimize Diyanet-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Mali Sekreteri Mehmet BAYRAKTUTAR,Eğitim Bir-Sen Genel Mali Sekreteri Esat TEKTAŞ,Toç Bir-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Hayri ÜNAL ve çeşitli kurumların yöneticileri de katılmıştır.

 

Coşku içersinde geçen eğitim semineri bütün katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile sonuna kadar takip edilmiş ve teşkilatımız adına büyük kazanımlar sağlamıştır.

 

Eğitim Seminerimize katılan bütün gönül dostlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunar,verdikleri destek için teşekkür ederiz.

 

Eğitim Semineri neticesinde 15 Şube Başkanlığı ve İl temsilcilikleri tarafından hazırlanan sonuç bildirgesi ektedir.                                                                                                   

 

   BİRLİK HABER-SEN GENEL MERKEZİ

 

 

BİRLİK HABER-SEN BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI SONUÇ BİLDİRGESİ

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR