TUNÇ AİLESİNE 15 BİN TL TAZMİNAT

01.08.2015 20:31

TUNÇ AİLESİNE 15 BİN TL TAZMİNAT

Van'da Havaalanı yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden PTT görevlisi Birlik Haber-Sen üyesi M.Salih Tunç’un ailesine Memur-Sen, Şekerbank ve SBN Sigorta tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 15 bin Türk Lirası karşılığı çek verildi.

 

Van'da Ekim ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden üyemiz  M.Salih TUNÇ'un eşi ve çocukları, Tunç'un daha öncesinden kendilerinin bilgisi dışında ferdi kaza sigortası yaptırmış olduğunu ve yetkililerin kendilerine gelerek 15 bin TL tutarında çek vermeleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediklerini söylediler. 

Birlik Haber-Sen Van İl Başkanı Şaban Hazan, "üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacıyla gerçekleştirilen bu projenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyoruz"dedi.

Tunç ailesine 15 bin TL tutarındaki çekleri, Van PTT Başmüdürü Rahmi Candan, Birlik Haber-Sen Van İl Başkanı Şaban Hazan , Başkan Yardımcısı Lezgin Karaman, Başkan Yardımcısı Selahattin Dinci ile birlikte verdiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR