PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok’tan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

27.05.2021 17:19

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok’tan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Evren Akpınar, Recep Dağtekin, Cengiz Şişman, Selçuk Erdem ve İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim ile görüştü. Ziyaret sırasında ülke gündeminden PTT A.Ş.’de görev yapan kamu çalışanlarına kadar birçok konu değerlendirildi ve görüşüldü.

Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları adına yaptığı çalışmalardan bahseden Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda görev almakta olan her bir kamu çalışanının emek ve alın teri için çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. Görüşme sırasında ülke gündeminden PTT A.Ş.’nin yürüttüğü çalışmalardan, hizmet kolu çalışanlarından gelen talepler, çalışanların beklentileri ve diğer ortak çalışma alanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen’in çalışanlar için önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok, Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak önemli hizmetler verildiğinin de altını çizdi. Başta Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olmak üzere sendikaların ülkemizin çalışma hayatında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Tok, yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR