Memur-Sen ve HAK-İŞ İftarda Bir Araya Geldi

16.05.2022 14:37

Memur-Sen ve HAK-İŞ İftarda Bir Araya Geldi

EBS Otel’de gerçekleştirilen iftarda HAK-İŞ Yönetim Kurulu ve bağlı sendikaların genel başkanları ağırlandı. İftar buluşmasına Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları ile her iki konfederasyona bağlı sendikaların genel başkanları katıldı.

İftarın ardından gerçekleştirilen toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ’i iftar sofrasında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Mahmut Arslan ve iftar davetine katılan tüm HAK-İŞ ve Memur-Sen Yönetim Kurulu üyelerine, sendikaların Genel Başkanlarına teşekkür etti. HAK-İŞ ve Memur-Sen’in benzer idealleri ve benzer amaçları paylaştığını belirten Yalçın, kamu görevlileri sendikacılığının işçi sendikacılığı tecrübelerinden çokça tecrübe edindiğini ve edinmeye devam edeceğini söyledi. 

Toplantıda konuşan HAK-İŞ Başkanı Mamut Arslan ise davetlerinden dolayı Memur-Sen’e teşekkür ederek HAK-İŞ ve Memur-Sen Konfederasyonu’nun kardeş iki konfederasyon olduğunu vurguladı. Türk sendikal hareketinin iki önemli aktörünün aynı iftarda bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Arslan, hizmet kollarındaki desteklerinden ötürü de Memur-Sen’e bağlı sendika genel başkanlarına ayrıca teşekkür etti. 

İftar sonrasında gerçekleştirilen toplantıda Türkiye’de ki işçi ve memur sendikal hareketin dünü, bugünü ve geleceği, işbirliği ve dayanışma konularında istişarelerde bulunuldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR