MANİSA'DA TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI

01.08.2015 20:31

MANİSA'DA TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI

Manisa 5.Nolu Şube Başkanlığımızda Teşkilatlanma çalışmaları büyük bir hız ve özveri ile devam etmektedir.

 

Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş, posta dağıtıcıları sıkıntılarını değerlendirdi. Bu sıkıntıların çözümü için PTT Başmüdürlüğü'nü göreve davet eden Çildaş, “Dağıtıcı arkadaşlarımız hepsinin ortak istediği vatandaşımızın evrakını biran önce yerine götürmekle mükellefler ve bunu da canı gönülden istiyorlar. Fakat bunları yapabilmek için bazı alt yapılar gerekiyor. Bunun da en başında bisiklet, motosiklet, araba gibi araçlar gerekiyor. Bizim şu anda araba da sıkıntımız yok ama ciddi anlamda bir motosiklet sıkıntımız var. Bu gerçekten Türkiye’nin en acı bir gerçeği. Türkiye’de PTT’de dağıtıcı arkadaşların mektupları götüre bileceği bir motosikleti bırakın bisikleti yok”

 

Posta dağıtıcılarının görevlerini en iyi şekilde yaptığını fakat dağıtıcıların ister istemez vatandaşla karşı karşıya geldiklerini ifade eden Çildaş, “PTT Başmüdürlüğü bu konuyla ilgili bir şeyler yapması lazım. Dağıtıcı arkadaşımız kendi özel motosikleti ile kendi benzinini kendi cebinden koyuyor. Bu görüntü günümüz Türkiye’sine yakışmıyor maalesef. Biran önce bu sıkıntının giderilmesi lazım. Yetkililerin bu sorunlara biran önce cevap vermesi lazım. “Motosikletler göndereceğiz” dediler. Fakat ne zaman gelecekleri belli değil. Dağıtıcıların kendi motosikletlerinin içine koydukları benzin paralarının biran önce arkadaşlarımıza geri verilmesi lazım. Bu şekilde bir verim veremeyiz. İdarecilerin tek bildiği yapın, yapın, yapın! Bu böyle tehdit edermiş gibi olmaz. Personele istediği vereceksin daha sonra hizmet bekleyeceksin” diyerek sözleri devam ettirerek Sorunların çözülmemesi halinde eylem yapacaklarını belirten Çildaş, “PTT Türkiye’nin en iyi kurumu ise bu sorunların ortadan kalkması gerek. PTT Başmüdürlüğü’nün sahaya İnip vatandaşın sıkıntılarının ne olduğu konusunda fikir edinmesi gerekir. PTT çalışanlarına istedikleri araç gereç ve personel takviyesi yapılmasını istiyoruz. Aksi takdirde daha değişik eylemler yapacağız. Bu Hele de Türkiye de en iyi kurum seçilen PTT’ye hiç yakışmıyor‘’ dedi.

 

Manisa Akhisar Temsilciliğini 2 dönemdir başarı ile yürüten Temsilcimiz Ali Rıza ÇELİK’in emekli olasından dolayı şubem ve sendikam adına kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür Plaketi veren Temel Çildaş. Bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR