KİLİS İL TEMSİLCİLİĞİ İFTARDA BULUŞTU

01.08.2015 20:31

KİLİS İL TEMSİLCİLİĞİ İFTARDA BULUŞTU

 

Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Hayrettin Topalbekiroğlu PTT çalışanlarını iftar yemeğinde buluşturdu.

 

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı iş kollarında daha önceki yıllarda Yetkiyi alamayan Birlik Haber Sen Yetkiyi bu yıl aldıklarını, PTT’de en çok üyesi olan sendika olduklarını belirtti. Tüm çalışanlara teşekkür etti. Memur-Sen ailesi olarak 11 iş kolundan bir işkolu hariç tüm iş kollarında yetkiye sahip olduklarını belirtti ve yarınlara daha emin adımlarla ilerlemekteyiz dedi.

 

Bizim sendikal anlayışımızda, çalışanların sosyal ve özlük haklarının yanında, kurucu Genel Başkanımız rahmetli Akif İnan'ın ifadesiyle değerler sendikacılığı da yatmaktadır.

 

Bu nedenle insanlık adına dünyada ve ülkemizde meydana gelen her türlü olumlu gelişme bizi sevindirdiği gibi olumsuzluklarda bizi üzmektedir. Bu anlamda, tüm dünya Müslümanlarını unutmayalım. Dualarımızla, yardımlarımızla onların yanlarında olup, bir vücudun azaları gibi olduğumuzu unutmayalım.

 

Bu duygularla yeryüzünün tüm insanlığa, ülkemize, Kilis halkımıza; kardeşçe, dostça yaşayacağı, güvenle yaşayacağı bir dünya olmasını yüce Allah(c.c.)’den niyaz ediyor, gölgesi üzerimize düşen Ramazan bayramınızı kutluyorum.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR