İZMİR'DE KUTLU DOĞUM HAFTASI

01.08.2015 20:31

İZMİR'DE KUTLU DOĞUM HAFTASI

 

Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed'in(S.A.V) doğumunun 1441. yılı münasebetiyle 20.04.2012 günü İzmir Birlik Haber Sen İl Temsilciliği tarafından  1000 adet fıstık çamı fidanı dağıtıldı.

 

Yapılan etkinliğe Genel Merkez Yönetim Kurulu üyemiz Abdurrahman Tanrıverdi ve İzmir İl Başkanı Selçuk Erdem ile birlikte yönetim kurulu üyesi Mehmet Ditmin katıldı.
 

Fidanlar İzmir Posta İşleme ve Dağıtım Başmüdürlüğü, İzmir PTT Başmüdürlüğü ve Karabağlar Dağıtım Toplama Müdürlüğünde çalışan personellere dağıtıldı.
 

Yapılan etkinlik  Peygamber Efendimizin; "Müslümanlar ancak kardeşlerdir.", "Mümünler birbirlerini sevmedikçe İman etmiş sayılmazlar." düşüncesini pekiştirmek maksatlı yapılmıştır.

 
Kutlu Doğum Haftasının bütün Müslümanların gönlünde kardeşlik duygusunun ve kardeşlik coşkusunun yeniden filizlenip yeşermesini, bütün davranışlarımızda kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukukunun yaşanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor; başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere bütün İslâm dünyasının Kutlu Doğum Haftasını kutluyoruz.