İST. ANADOLU YAK.TEŞKİLAT PROGRAMI

01.08.2015 20:31

İST. ANADOLU YAK.TEŞKİLAT PROGRAMI

 

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Anadolu Yakası merkez ve ilçelerinde teşkilat çalışmasında bulundu.

 

Teşkilat çalışmasına Genel Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu, Genel Sekreterimiz Gürbüz İnaltekin, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanımız Cengiz Bekar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

PTT Başmüdürlüğünde, PİD Başmüdürlüğünde ve PTT Merkez Müdürlüklerinde çalışanlarımızla ve üyelerimizle bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, sendikal çalışmalar ve kazanımlar, yeni çıkan yönetmelikler ve önümüzdeki dönem yapılması planlanan çalışmalar konusunda bilgi verdi. Üyelerimizin ve çalışanların sorunlarını dinleyen heyet sorulan soruları da cevaplandırdı. Genel Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu sendikal çalışmalar konusunda verdiği bilgilerin ardından PTT Başmüdürünü ve PİD Başmüdürünü ziyaret ederek üyelerimizin sorunları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.,

 

Teşkilat çalışmasının ardından 3 Nolu Şubemizin düzenlemiş olduğu yemek programına geçiş yapıldı. Sendikamız İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu şube İş yeri temsilcileri ve birçok sayıda üyemizinde katılım sağladığı yemek programında yaptıkları çalışmalardan, katkılarından dolayı şubemize bağlı işyeri temsilcilerine başarı plaketi verildi.