İnaltekin ve Akpınar Kastamonu’yu Ziyaret Etti

10.11.2021 11:14

İnaltekin ve Akpınar Kastamonu’yu Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar Kastamonu’yu ziyaret ederek teşkilat üyeleri ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. Kastamonu İl Başkanı Hale Çapkan ve yönetimi ile görüşen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Kastamonu PTT Başmüdürlüğü, Başmüdürlük İdari Birimleri, PTT Merkez Müdürlüğü ve Taşköprü PTT Merkez Müdürlüklerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanların talep ve beklentilerini dinlediler. Ziyaretler sırasında Kastamonu Başmüdürü Vedat Sert, Başmüdürluk İdari Mali Birimler Müdürü Ayten Karakoca, İdari Mali Birimler Muhasebe Şefi Şükrü Yanık, Başmüdürlük İşletme Müdürü Mustafa Domurcuk, PTT Merkez Müdürü Ceyhun Şimşekoğlu ve çalışanları ziyaret eden Gürbüz İnaltekin ve Evren Akpınar, önemli görüşmelerde bulundular.

PTT A.Ş. çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerine gelen soruları da yanıtlama fırsatı buldular. Son dönemde başta Toplu Sözleşme süreci olmak üzere elde edilen önemli kazanımlara dikkat çeken heyet, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının menfaatleri için her alanda mücadele ettiklerinin altını çizdiler.