GENEL MERKEZİMİZDEN ADANA VE MERSİN TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

04.04.2016 13:54

GENEL MERKEZİMİZDEN ADANA VE MERSİN TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız ilk olarak Adana teşkilatımızı ziyaret ettiler. Adana Şube Başkanımız Hasan Toka ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin çiçeklerle karşıladığı Genel Başkanımız Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Burgaç ve Boskurt, şube çalışmaları hakkında bilgi alarak, kendilerini karşılamaya gelen üyelerin sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Adana Şube Başkanımız PTT A.Ş. Adana Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu’ nu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, daha sonra Adana Başmüdürlük servislerinde görev yapan kamu görevlilerini, Merkez Şube çalışanlarını ve Adana’nın ilçelerindeki PTT A.Ş. şubelerindeki kamu görevlilerini ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Adana’daki çalışmalarının ardından Mersin’e geçen Genel Başkan Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Mersin İl Başkanımız Musa Özmen’i ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundular.

Mersin PTT A.Ş. Başmüdürü Mehmet Örsdemir’ i makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Muzaffer Boskurt, Adana Şube Başkanımız Hasan Toka ve Mersin İl Başkanımız Musa Özmen karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, Mersin’deki PTT A.Ş. çalışanlarının, çalışma şartlarının daha iyileştirilmesi için istişarelerde bulundular.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, Başmüdür ziyaretlerinin ardından Başmüdürlük servisinde görev yapan çalışanları, Mersin Merkez Müdürlüklerini ve İlçe Şube Müdürlüklerini ziyaret ederek sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.