GENEL MERKEZ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARININ START’INI MARMARA BÖLGESİNDE VERDİ

01.08.2015 20:31

GENEL MERKEZ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARININ START’INI MARMARA BÖLGESİNDE VERDİ

Genel Merkez Yönetim Kurulu Kocaeli, İstanbul Anadolu Yakası  ve İstanbul Avrupa  yakasındaki  şubeleri ve TRT Bölge temsilciliğinde  çalışmalarda bulundu.

 

17.12.2013 tarihinde Kocaeli’de 11 nolu şube ile teşkilat çalışmalarına başladı.

 

Genel Merkez Yönetim Kurulu Kocaeli Şube Yönetimi ile birlikte İzmit dağıtım toplama merkezi, Kargo işleme merkezini ve PTT Başmüdürlüğü’nü ziyarette etti.

Kocaeli’ den İstanbul’a hareket eden Genel Merkez Yönetim Kurulu aynı gün akşamı İstanbul Anadolu Yakası’nda 3 nolu şube tarafından düzenlenmiş olan toplantıya Birlik-Haber-Sen Genel Başkanımız Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Vekili Mehmet Cemal Çivi, Genel Başkan Yardımcımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç katıldılar.

 

Genel Başkanımız Gürbüz İnaltekin düzenlenen programda sendikal faaliyetler ve güncel konular hakkında konuşma yaparak Şube Yönetimi ve Temsilcileri bilgilendirdi.

 

Ayrıca, PTT Başmüdürlüğünde Başmüdür Ali Yazıcıoğlu, Başmüdür yardımcıları ve Kısım Müdürleri makamlarında ziyaret edildi.


 

 

 

18-19/12/2013 tarihlerinde İstanbul Avrupa Yakasında teşkilat çalışmalarına devam eden Genel Merkez Yönetimi,2 nolu ve  15 nolu şube Başkanlarınca tertiplenen akşam toplantılarına şube yönetimi ve temsilcileri ile bir araya geldi.

PTT A.Ş idari Hizmet Sözleşmesi ile ilgili bilgiler aktarılarak temsilcilere PTT A.Ş kurumundaki sıkıntılar ve beklentiler ile PTT A.Ş sürecindeki gelişmeler hakkında bilgilerin genel değerlendirmesi yapıldı.

 

19.12.2013 tarihinde Birlik Haber-sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcıları ile  15 nolu şube ve  2 nolu şube yönetimiyle birlikte İstanbul Avrupa yakası PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi’ yi makamında ziyaret ederek, İstanbul Avrupa Yakası PTT çalışanların sorunları ve talepleri konusunda gerekli bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

TRT İstanbul temsilcimizle birlikte bölge müdürlüğü personelini ziyaret eden Genel merkez yönetimimiz; TRT İstanbul Bölge Müdürlüğündeki TRT çalışanlarının sorunları ve talepleri dinlenildi.

 

Tüm toplantılarda; Toplu sözleşmede elde edilen kazanımlarının yanısıra Kamu Personeli Danışma Kurulu çalışmaları ve KİK toplantısı hakkındaki çalışmalarla ilgili genel bilgiler verildi.Çalışanın haklarının korunması ve kazanılması yönünde verdiğimiz mücadeleyi anlattı.Temsilcilerle iş yerlerinin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.


Genel Merkez Yönetimi 4 gün boyunca Kocaeli, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa Yakası ve TRT İstanbul Bölge Müdürlüğündeki teşkilat çalışmalarında şube Başkanlarımızın ve temsilcilerimizin yoğun katılımıyla yapılmış olup, çalışmalar çok başarılı geçmiştir.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER

ALİ NAZIROĞLU

ALİ NAZIROĞLU

01.08.2015 20:31
İMZA KAMPANYASINA DESTEK

İMZA KAMPANYASINA DESTEK

01.08.2015 20:31