Genel Başkan Yardımcılarımız Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman Teşkilat Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

17.09.2020 12:50

Genel Başkan Yardımcılarımız Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman Teşkilat Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yoğun bir şekilde teşkilat çalışmalarını sürdüren Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman; Afyon, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Eskişehir, Isparta, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa ve Uşak olmak üzere toplamda on iki şehir gezerek teşkilat üyeleriyle buluştular.

Çalışmalar sırasında; Afyon İl Başkanı Ömer Tekik, Balıkesir Şube Başkanı Samed Gazan, Bilecik İl Başkanı Ebubekir Tüzer, Burdur İl Başkanı Alaattin Yetkin, Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur, Eskişehir Şube Başkanı Ercan Yattıkalkmaz, Isparta İl Başkanı Asiye Bardak, Karaman İl Başkanı Mustafa Şentürkoğlu, Konya Şube Başkanı Nedim Akan, Kütahya İl Başkanı Nail Halden, Manisa İl Başkanı Ali Topçu, Uşak İl Başkanı Ali Erbil ve Yönetim Kurulları ile bir ataya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Uzun süredir dünyamızı ve ülkemizi etkileyen Pandemi sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunulan görüşmelerde başta hizmet kolumuz olmak üzere kamu çalışanlarına yansıyan etkileri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Pandemi süreci başta olmak üzere yürütülen çalışmaları ve projeleri masaya yatıran Birlik Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, bundan sonra izlenecek yol haritasına ilişkin teşkilat üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolu çalışanlarının mali özlük haklarının geliştirilmesi adına aralıksız bir mücadelenin dürdüğünün altını çizen Birlik Haber-Sen heyeti, her koşula ve şarta rağmen çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.