Genel Başkan Budak Tokat’ı Ziyaret Etti

01.04.2021 11:08

Genel Başkan Budak Tokat’ı Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, yoğun programıyla teşkilat çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta ziyaretlerine Tokat ile başlayan Genel Başkan Ömer Budak, üyeler ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelerek yaşanan sorunları değerlendirdi ve çalışanlardan gelen talepleri dinledi.

Tokat İl Başkanı Arzu Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkan Budak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Birlik Haber-Sen olarak yürütülen çalışmalardan ve yol haritalarından bahseden Budak, izlenmesi gereken yol haritası konusunda yönlendirmelerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Tokat PTT Başmüdürlüğü, ihtisas birimleri, Posta Kargo Şefliği, Karşıya Merkez, Zile Merkez, Turhal Merkez ve Tokat Merkez Müdürlüklerini ziyaret eden Genel Başkan Budak, üyelere ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanlardan gelen sorun ve sıkıntıları dinleyen Budak, merak edilen soruları da tek tek yanıtladı. Ayrıca gelen beklentileri ve talepleri dinleyen Genel Başkan, çözümü konusunda çalışmaların gerçekleştirildiğinin altını çizdi.