DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

01.08.2015 20:31

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

 

 

PTT Genel Müdürlüğünce, yoğun bir tempo ile çalışan PTT personelinin oluşturulacak soysal ortamlarda ve sosyal amaçlı faaliyetlerde bir araya gelmeleri ve birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, aralarında ekip ruhunu güçlendirerek, iş verimlerinin arttırılması ve bu şekilde Kurum aidiyetlerini ve iş motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla sosyal aktiviteler düzenleniyor.

 

PTT Genel Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Gazeteci ve Televizyon Yapımcısı Tayfun TALİPOĞLU tarafından PTT Genel Müdürlük Binası Avrasya Lokali’nde, 8 Mart 2012 Perşembe günü saat 14.30’da, PTT Genel Müdürlüğü ve Ankara PTT Başmüdürlüğü personeline, “Kadınlar Ne Kadar Annemiz, Ne Kadar Yârimiz” adlı sohbet ve şiir dinletisi  gerçekleştirildi.

 

Sohbet ve şiir dinletisi, PTT Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Özay ATBAŞ, PTT Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, Sendikamız Genel Başkanı Şinasi GÜLCÜOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ankara Şube Başkanımız Ünal ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve kurum personeli tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

 

PTT Çalışanları tarafından Tayfun TALİPOĞLU’nun sohbeti, sık sık alkışlarla kesildi. Anne, eş, sevgili ve çocuklarla ilgili sohbet ve şiir dinletisi, PTT personelinin, özellikle bayan personelin motivasyonuna olumlu katkılar sağladı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR