ÇANKIRI DA LOJMANLAR PTT'YE KALDI

01.08.2015 20:31

ÇANKIRI DA LOJMANLAR PTT'YE KALDI

Birlik Haber-Sen Çankırı İl temsilcisi Bekir Akçakaya, PTT lojmanları kullanımıyla basın açıklaması yaptı.


Akçakaya yaptığı konuşmada, Çankırı Karatekin Üniversitesi ile PTT Başmüdürlüğü arasında yapılan protokol gereği ortak kullanılan PTT Lojmanları konusunda son günlerde Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından lojmanları kendi çalışanları tarafından kullanılması için girişimlerde bulunulduğunu belirtti.


Birlik Haber Sen Çankırı İl Yönetimi olarak , PTT Genel Müdür Osman Tural ve Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile görüşmelerde bulunarak konu ile ilgili kendilerini bilgilendirildiğini belirten Akçakaya, yapılan çalışmalarla neticesinde lojmanların tekrar PTT çalışanları tarafından kullanılması sağlandığını belirtti.


Akçakaya "Karatekin Üniversitesi ana hizmet binası yerleşkesinde bulunan lojmanlar, vekilimizin girişimleri sonucunda Karatekin Üniversitesinin girişimleri sonuçsuz kalmış olup, Lojmanlar yine PTT çalışanları tarafından kullanılmaya devam edecektir." dedi.


Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Bekir Akçakaya ; sorunlarıyla yakından ilgilenen Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'e ve PTT de çalışanlar adına  teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR