Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdürü Eren’e Ziyaret

01.06.2021 17:02

Birlik Haber-Sen’den TRT Genel Müdürü Eren’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Evren Akpınar, TRT Şube Başkanı Fatih Adem Gençbay, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun ile bir araya geldiler.

Birlik Haber-Sen olarak daha önce gündeme getirilen Giyim Yardımı, Unvan Yükselme Sınavı, Emekli Personelin ve Yakınlarının Kurum Tabipliğinden Yararlanma konularında verilen çalışma ve ortaya konan sonuçlar için teşekkür eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Budak, geliştirilen ortak çözümlerin büyük önem arz ettiğinin altını çizdi. TRT personeli için atılan her bir adımın değerli olduğunun altını çizen Ömer Budak, çalışanların memnuniyetini Genel Müdür İbrahim Eren’e iletti.

Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca yaklaşmakta olan Toplu Sözleşme süreci ayrıntıları ile değerlendirildi. Personelin aşılanması ve TRT’de görev yapmakta olan kamu personelinin yanı sıra Özel Hukuk Hükümlerine tabii sözleşmeli personellerin sorunları ve beklentileri üzerine de istişarelerde bulunuldu.

Genel Yetkili Sendika olarak TRT ile olan ilişkilerinde elde edilen ortak bakış açısı ve çözüm odaklı yaklaşımlarının önemli olduğunun altını çizen Genel Başkan Ömer Budak, değerlendirilen konulara göstermiş oldukları özel ilgi için çalışanlar adına teşekkür etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR