Birlik Haber-Sen’den Kocaeli Ziyareti

19.03.2021 21:13

Birlik Haber-Sen’den Kocaeli Ziyareti

Teşkilat çalışmalarına durmaksızın devam eden Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmalarına Kocaeli’nde devam ettiler. Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar’dan oluşan heyet, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum ve Yönetim Kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Teşkilat üyelerine bilgilendirmelerde bulunan Birlik Haber-Sen yönetimi, sendikal çalışmalar üzerine istişarelerde bulundular.

Ziyaretler sırasında Kocaeli Başmüdürlüğü, ihtisas birimleri, Gebze Dağıtım, Çayırova Dağıtım, Darıca Dağıtım, İzmit PTT Merkez, Gölcük PTT Merkez Müdürlüklerinde kamu görevlileriyle bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Üyelerine ve Hizmet kolu çalışanlarına Birlik Haber-Sen’den ve kazanımlarından bahseden Genel Başkan Ömer Budak, çalışanlardan gelen soruları da yanıtlamayı ihmal etmedi.

Kocaeli PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya’yı makamında ziyaret eden Ömer Budak, Gürbüz İnaltekin ve Evren Akpınar, PTT A.Ş. çalışanların taleplerini aktardılar. Çalışma politikaları ve kamu görevlilerinin güncel sorunlarının değerlendirildiği görüşmede birçok konu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Teşkilat ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen Kocaeli Şube Temsilciler Toplantısı ile program tamamlandı. Kocaeli’nde işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Sendikanın dünden bugüne özellikle son dönemde ard arda elde ettiği kazanımlar ve davalar üzerine aktarımlarda bulunan heyet, Birlik Haber-Sen olarak hak mücadelesinin durmaksızın devam edeceğinin vurgusu yaptı.