Birlik Haber-Sen’den İletişim Başkanlığı’na Ziyaret

24.06.2021 08:45

Birlik Haber-Sen’den İletişim Başkanlığı’na Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Temsilcisi Mustafa Yalınız ve Yardımcısı Mustafa Bekdemir Toplu Sözleşme süreci hizmet koluna bağlı kurumlardan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. CİB çalışanlarının talep ve beklentilerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir ve Basın, Yayın Daire Başkanı Büşra Karaduman aktaran heyet görüşmeler sırasında kurum çalışanları adına istişarelerde bulundular. Yaklaşmakta olan 6. Toplu Sözleşmeyi hatırlatan Genel Başkan Budak, personelin beklentilerinin karşılanması noktasında çalışmaların durmaksızın devam ettiğini ve sonuçtan umutlu olduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir ve Basın, Yayın Daire Başkanı Büşra Karaduman’a anlayışları ve samimi yaklaşımları için teşekkür eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, kendilerine üyeler adına hediye takdim etti.

Ziyaretleri sırasında ayrıca yeni hizmet binasına taşınan İletişim Başkanlığı’nı tanıma fırsatı bulan Genel Başkan Budak, kurumda Yetkili Sendika olan Birlik Haber-Sen’e tahsis edilen sendika odasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR