Birlik Haber-Sen’den Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Tezcan’a Ziyaret

13.05.2022 12:48

Birlik Haber-Sen’den Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Tezcan’a Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar, Recep Dağtekin, Selçuk Erdem, Cengiz Şişman ve Nihat Gezer, PTT A.Ş. Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Fatih Tezcan’ı ziyaret ettiler.

Gerçekleşen görüşmede Birlik Haber-Sen’in Toplu Sözleşme kazanımları arasında yer alan “PTT’de tarafından nüfusu 150.000 ve üstü olan illerde görev yapan personele işe geliş ve gidişlerinde servis hizmeti sağlanır. Servis hizmetinin ekonomik olmadığı durumlarda bu personele mesai günleri bir gidiş, bir geliş esas alınarak aylık toplu taşıma kartı veya yol ücreti verilir.” maddesinin uygulanma prosedürü hakkında görüşüldü.

Ayrıca yemekhanelerde yaşanılan sorunlar, lojmanlar ile alakalı konular, misafirhanelerin durumu, merkezlerde yaşanılan su problemlerini giderilmesi konularını da değerlendirildi ve çözüm noktasında fikir alıverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Destek Hizmetleri ve Ulaşım Daire Başkanı Fatih Tezcan, Genel Başkan Ömer Budak ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR