Birlik Haber-Sen Yönetiminden Konya Ziyareti

13.05.2022 13:09

Birlik Haber-Sen Yönetiminden Konya Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Şişman ve Recep Dağtekin teşkilat çalışmaları kapsamında Konya’yı ziyaret ettiler. Konya Şube Başkanı Nedim Akan ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve değerlendirmelerde bulundular.

Ziyaretler sırasında Başmüdürlük ve ihtisas birimleri başta olmak üzere dağıtım merkezleri ve şubeleri ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, üyeleri ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Birlik Haber-Sen Yönetimi, yaşananların çözümü noktasında ilerleyecekleri yol haritasından bahsettiler.

Gün sonunda işyeri temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştiren heyet, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahsetti. Önceki dönemlerde Toplu Sözleşme süreçlerinde üretilen 258 kazanımın, bu Toplu Sözleşmede 92 yeni kazanımla 350’ye ulaştığının altını çizen Genel Başkan Budak, 87 kazanımda da ilave artışlar olduğunu ifade etti. Ek zam sürecine ve son zamlarla elde edilen kazanım ivmesine dikkat çeken Ömer Budak, elde edilen tüm kazanımları tek tek açıkladı.

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.