Birlik Haber-Sen ve Karabük Üniversitesi Arasında Eğitim Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı

18.02.2021 18:22

Birlik Haber-Sen ve Karabük Üniversitesi Arasında Eğitim Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Karabük Üniversitesi’nde gerçekleştirilen imza töreni öncesinde Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. yanı sıra Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, Karabük İl Başkanı Hüseyin Köroğlu, eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz de hazır bulundu.

İmzalanan protokol kapsamında belirlenen Fakülte ve bölümlerde Uzaktan Eğitim Tezsiz, Yüksek Lisans eğitim programlarını kapsamaktadır. Birlik Haber-Sen üyeleri lisansüstü eğitim ücreti için %50 (6.000 TL olan ücret 3.000’ye indirilmiştir.) indirim uygulanacaktır.

Protokol’ün her iki tarafın eğitim hayatına hayırlar getirmesini dileyen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Karabük Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Programın detayları;

  • İmzalanan protokol kapsamında sendikamız üyelerinin %50 oranında indirim yapılacaktır. (2021 yılı bahar dönemi için 6.000 TL olan ücret 3.000’ye indirilmiştir.)
  • Kayıt başvurularının kabullerinin esnasında kontroller yapıldıktan sonra Tezsiz Yüksek Lisans Program için ödenecek harç belirlenen harç bedeli ve sitesinde belirtilen tarihlerde yatırılması istenmektedir. Belirlenen tutar 2 taksit şeklinde ödenebilmektedir.
  • Başvurular öğrenci adayları için istenen belgeler yanında protokole dayalı bir indirim faydalanmak için (sendika üyeleri için üyelik durumları gösterir belge Sendika Genel Merkezinden istenilecek ve kimlik bilgilerinin elektronik ortamda başvuruda sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  • Programa katılmak isteyen üyelerin Dönem başından 1 ay önce (Ağustos ve Ocak aylarında) müracaatta bulunmaları gerekmektedir.
  • Müracaatlar elektronik ortamda belirlenen yüksek lisans programları için https://lisansustu.karabuk.edu.tr/index.aspx adresinden başvuru tarihleri kayıt ve harç ödeme tarihleri ayrıca bildirilecektir.
  • Başvurular öğrenci adayları için istenen belgeler yanında protokole dayalı bir indirim faydalanmak için üyelik durumları gösterir belge sendika Genel Merkezinden istenilecek ve kimlik bilgilerinin elektronik ortamda başvuruda sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Kayıt ve başvuruya ilişkin detaylı bilgi https://lisansustu.karabuk.edu.tr/index.aspx internet sayfasında da bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için 0312 232 30 30 nolu sendikamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR