Birlik Haber-Sen Misafirlerini Ağırladı

29.06.2021 11:12

Birlik Haber-Sen Misafirlerini Ağırladı

Birlik Haber-Sen Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerini genel merkez binasında ağırladı. Hem teşkilat üyelerinden hem de PTT A.Ş. Başmüdürlerinden ziyaretçiler Genel Başkan Ömer Budak ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hasbihal ettiler.

Gün içerisinde Amasya Başmüdürü Yüksel Him, Balıkesir Başmüdürü Suat Öztürk, Çanakkale Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür, Kayseri Başmüdürü Serhat Çalışkan, Kahramanmaraş Başmüdürü Harun Oğuzhanoğlu, Kahramanmaraş’ta Müdür olarak görev alan Müdür Ali Seyyit Sevin, Kahramanmaraş İl Başkanı Yusuf Gülpak, Muş İl Başkanı Sinan Karakaya, Kütahya eski İl Başkanı Ömer Oruç, Bilecik İl Başkan Yardımcısı Abdulaziz Çivik, Manisa İl Başkan Yardımcısı Alaattin Kabasakal Birlik Haber-Sen genel merkezine ziyaretlerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Basın, Yayın ve İletişim Hizmet kolu çalışanlarının sorun ve beklentileri değerlendirildi. Yakın zamanda yapılacak olan 6. Toplu Sözleşme görüşmelerinin tartışıldığı görüşmelerde çalışanlar adına Kamu İşveren heyetine iletilecek olan talep ve istekler masaya yatırıldı.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Evren Akpınar misafirlere ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR