Birlik Haber-Sen Heyetinden TRT Genel Müdür Yardımcısı Urgun’a Ziyaret

31.05.2021 14:17

Birlik Haber-Sen Heyetinden TRT Genel Müdür Yardımcısı Urgun’a Ziyaret

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ve TRT Şube Başkanı Fatih Adem Gençbay TRT Genel Müdürü Osman Urgun’u ziyaret ederek Birlik Haber-Sen’in Toplu Sözleşme süreci öncesi çalışmalarını aktardılar. Görüşme sırasında ayrıca personelin sorun ve beklentilerini de ileterek değerlendirmelerde bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşmakta olan Toplu Sözleşme süreci, personelin aşılanması, emekli personelin kurum tabipliğinden yararlanması ve Özel Hukuk Hükümlerine tabii Sözleşmeli personellerin sorunları masaya yatırıldı.

İletilen konu başlıklarını tek tek değerlendiren TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun, gerçekleştirilen çalışmalar üzerine aktarımlarda bulundu. Toplu Sözleşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Osman Urgun, kurumun ve personelin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini ifade etti. Birlik Haber-Sen’in talebi üzerine emekli personelin ve yakınlarının kurum tabipliğinden eskisi gibi yararlanmaya devam edileceğini belirten TRT Genel Müdür Yarımcısı Urgun, aşılanmayla alakalı olarak da Sağlık Bakanlığı nezdinde görüşme gerçekleştireceklerini dile getirdi. Son olarak Özel Hukuk hükümlerine tabii Sözleşmeli personelin sorun ve talepleri üzerine çalışma içerinde olduklarını aktardılar.

Genel Yetkili Sendika olarak TRT ile olan ilişkilerinde elde edilen ortak bakış açısı ve çözüm odaklı yaklaşımlarının önemli olduğunun altını çizen Genel Başkan Ömer Budak, değerlendirilen konulara göstermiş oldukları özel ilgi için çalışanlar adına teşekkür etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR