Birlik Haber-Sen Heyeti PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten’i Ziyaret Etti

07.12.2020 17:25

Birlik Haber-Sen Heyeti PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten’i Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında özellikle Pandeminin ortaya koyduğu çalışma prensipleri ve çalışanlardan gelen talepler değerlendirildi. Dönüşümlü çalışma ve kamuda uygulanan 10.00-16.00 mesaisinin PTT A.Ş.’de uygulanması konusu önemle görüşüldü. Özellikle mesai saatleri uygulaması geçilmesi huşunda hassasiyetlerini dile getiren Genel Başkan Ömer Budak, bu yönde olumlu adım atılması adına her türlü destek ve çalışmanın yapılmasını önem arz ettiğini vurguladı.

Ayrıca uzun süredir PTT A.Ş.’de çalışanlar için ve iş yükü açısından büyük bir sorun oluşturan personel eksikliği konusu da masaya yatırıldı. Başta Büyükşehirlerde olmak üzere yaşanan sıkıntıları raporlar halinde aktaran Genel Başkan Budak, konunun aciliyetini bir kez daha yineledi. Posta dağıtıcılarının paso probleminin giderilmesi ve İHS’lilerin mesai saatlerinin düzenlenmesi konularını da ileten Birlik Haber-Sen yönetimi, sahadan gelen sorun ve taleplerin yanı sıra bunların çözümü konusunda değerlendirmelerini de sundular.

Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolu çalışanları adına gelen her talebi önemseyerek değerlendirdiklerini ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, ortaya çıkan sorunu çözme konusunda mücadele ettikleri gibi kamu çalışanlarının hakları koruma noktasında ise her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten, çalışanlardan gelen talepleri ivedilikle değerlendireceklerini dile getirdi ve Birlik Haber-Sen heyetine teşekkürlerini iletti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR