Birlik Haber-Sen Heyeti Kütahya’da Çalışmalarını Sürdürüyor

18.03.2021 19:45

Birlik Haber-Sen Heyeti Kütahya’da Çalışmalarını Sürdürüyor

Teşkilat çalışmalarına Kütahya’da sürdüren Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, Kütahya İl Başkanı Nail Halden ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Kütahya’da kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunları değerlendiren heyet, izlenmesi gereken yol haritası üzerine istişarelerde bulundular.

Kütahya PTT Başmüdürlüğü, ihtisas birimleri, Kütahya PDM, Kütahya KDM, Kütahya PTT Merkez ve Tavşanlı PTT Merkez Müdürlüklerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, üyeler ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. Kamu görevlilerine Birlik Haber-Sen olarak projelerinden bahseden Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Ayrıca ziyaretler sırasında Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özüdoğru’yu makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanların talep ve beklentilerini ilk ağızdan aktardırlar. Çalışma hayatı ve güncel sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulunan heyet, çözüm önerilerini yönetime sundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR