Birlik Haber-Sen Heyeti İzmir’deki Ziyaret Sürecini Tamamladı

13.05.2022 12:38

Birlik Haber-Sen Heyeti İzmir’deki Ziyaret Sürecini Tamamladı

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Erdem İzmir’i ziyaret ederek teşkilat üyeleri ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldi. Üç gün süren ziyaretlerde İzmir Şube Başkanı Mehmet Zahter ve yönetimi ile görüşen heyet, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İzmir PTT Başmüdürlüğü, Başmüdürlük ihtisas birimleri, Bornova Dağıtım, Karşıyaka Dağıtım Bayraklı Kargo Dağıtım Müdürlüklerinin yanı sıra Karabağlar, Buca, Menemen, Bornova, Bayraklı, Eşrefpaşa ve Balçova PTT Merkez Müdürlükleri ve daha birçok merkezde ziyaretlerde bulunan Birlik Haber-Sen yönetimi, çalışanların talep ve beklentilerini dinledi. Birlik Haber-Sen olarak çalışmalarından bahseden Genel Başkan Ömer Budak, Genel Yetkili Sendika olarak çalışmalarından ve Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda görev alan kamu görevlileri adına gerçekleştirilen uygulamalardan bahsetti.

PTT A.Ş. çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Genel Başkan Ömer Budak, kendilerine gelen soruları da yanıtlama fırsatı buldu. Son dönemde başta Toplu Sözleşme süreci olmak üzere elde edilen önemli kazanımlara dikkat çeken heyet, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının menfaatleri için her alanda mücadele ettiklerinin altını çizdiler.