Birlik Haber-Sen Heyeti İstanbul’u Ziyaret Etti

19.02.2021 19:39

Birlik Haber-Sen Heyeti İstanbul’u Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Recep Dağtekin, Mevlüt Burgaç, Cengiz Şişman ve Evren Akpınar İstanbul Başmüdürlüğünü ziyaret ederek 15 Nolu Şube Başkanı Ercan Gökal ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, sendikanın çalışmalarından ve son dönemde elde edilen dava kazanımlarını anlatma fırsatı buldular. Ayrıca Birlik Haber-Sen’in Genel Yetkili Sendika olmasından itibaren altına imzasını attığı kazanımları aktaran Genel Başkan Ömer Budak, bu noktaya gelme sürecinde büyük çalışmaların verildiğinin altını çizdi.

Kamu çalışanlarının enflasyon oranları altında ezilen maaşlarına vurgu yapan Budak, 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecine dikkat çekerek imza atmama hususunda haklı olduklarını bir kez daha ispatladıklarını belirttiler. Hayal kırıklığıyla biten Toplu Sözleşme sürecinin tüm kamu çalışanlarını mağdur ettiğini aktaran Genel Başkan Budak, yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Toplu Sözleşme sürecine ilişkin hazırlıkların başladığını söyledi.

PTT A.Ş. çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlardan gelen talep ve beklentileri dinlediler. Her bir üyenin sorunuyla birebir ilgilendiklerini söyleyen heyet, herkese misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Ziyaretleri sırasında İstanbul Başmüdürü Selahattin Ekinci ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışanlardan gelen talep ve beklentileri ilettiler. Görüşmenin ardından Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak PTT A.Ş. İstanbul Başmüdürü Selahattin Ekinci’ye hediyesini takdim etti.