Birlik Haber-Sen Heyeti Bursa’yı Ziyaret Etti

26.08.2020 17:57

Birlik Haber-Sen Heyeti Bursa’yı Ziyaret Etti

Genel Başkan Budak ve Genel Sekreter İnaltekin, Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve Şube Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, sendikal çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Şube Yönetimiyle istişarelerde bulunan Birlik Haber-Sen heyeti, Şube Başkanı Sabri Uğur ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Başmüdürlük, İhtisas Birimleri, Özlüce ve Hürriyet şubelerini ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında Genel Başkan Budak, Genel Sekreter İnaltekin ve beraberlerindeki heyet çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Birlik Haber-Sen olarak yürüttükleri çalışmaları anlatan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in Genel Yetkili sendika olduğunu anımsatarak, Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolu adına durmaksızın mücadele ettiklerinin altını çizdi.. Budak, bazı sendikaların hayallerini bile kuramayacağı kazanımların altına Birlik Haber-Sen olarak imza attıklarını ifade ederek, Birlik Haber-Sen olarak, birilerinin aksine laf değil, çalışanların özlük, ekonomik ve sosyal haklarını genişlettiklerini söyledi.

Pandemi sürecine ilişkin açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, PTT A.Ş.’nin ve bu çatı altında görev yapmakta olan her bir çalışanın takdire şayan bir çalışma sergilediklerini vurguladı. Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş.’ de eşit şartlarda çalışan bütün herkesin eşit ücreti alması için sendika olarak mücadele verdiklerinin altını çizdi. Ziyaret ettiği birimlerde çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek not alan Genel Başkan Budak, aldıkları notları rapor halinde yetkili mercilere ulaştıracağını söyledi.

Ayrıca PTT A.Ş. Bursa Başmüdürü Hüseyin Salman ve Başmüdür Yardımcısı Muzaffer Sara’yı da ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, çalışanlardan gelen talepleri ve beklentileri ilettiler.

Ziyaretleri sırasında Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyet, bursa genelinde ülkemizdeki sendikal çalışmalardan ve iş dünyasında yaşanılanlar üzerine fikir alışverişinde bulundular. Ömer Budak ziyaretlerinin ardından Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a PTT A.Ş.’nin Ayasofya için özel olarak ürettiği koleksiyonluk hediyesini takdim etti.