Birlik Haber-Sen Bursa’da Ziyaretlerine Devam Ediyor

17.11.2021 09:49

Birlik Haber-Sen Bursa’da Ziyaretlerine Devam Ediyor

Teşkilat çalışmalarına devam eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar ve Selçuk Erdem Bursa’da kamu çalışanlarını ziyaret ettiler ve temsilciler toplantısına katıldılar. Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa’da kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunları değerlendirdiler ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Çalışmalar sırasında Bursa PTT Başmüdürlüğü başta olmak üzere dağıtım merkezlerini ve şubeleri ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, kamu görevlileriyle bir araya geldiler. Hizmet kolu çalışanlarına Birlik Haber-Sen’den ve kazanımlarından bahseden Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlardan gelen talep ve beklentileri dilediler.

Gün sonunda gerçekleştirilen Bursa Temsilciler Toplantısı ile program tamamlandı. Bursa’da işyeri temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar ve Selçuk Erdem, faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Toplu Sözleşmede elde edilen kazanımlar üzerine ayrıntılı değerlendirmelerde bulunan heyet, Birlik Haber-Sen olarak hak mücadelesinin durmaksızın devam edeceğinin altını çizdi.