Bingöl’de “Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı” Gerçekleştirildi

16.05.2022 12:30

Bingöl’de “Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı” Gerçekleştirildi

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar’ın yanı sıra toplantıya Bingöl İl Başkanı Cengiz Köse, Bingöl Memur-Sen İl Başkanı Yunus Kava, Bingöl ve Muş PTT Başmüdürleri Abdullah Taşdelen ve Fahri Ocak, Muş İl Başkanı Sinan Karacakaya, hizmet kolu çalışanları ve çok sayıda üye katıldı.

Toplantıda misafirlere hitap eden Genel Başkan Budak, merak edilen konular üzerine bilgilendirmelerde bulundu. Başta Toplu Sözleşme süreçleri olmak üzere her mecrada ciddi anlamda mücadele verdiklerine dikkat çeken Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, kamu görevlilerinin sosyal ve mali haklarının geliştirilmesi adına büyük emekler verildiğini söyledi. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak yıllardır azimle sürdürdüğü ve altında imzaları olan kazanımları anlatan Genel Başkanı Ömer Budak, çalışma politikalarından bahsetti.

Personel eksikliği, geçici görevlendirmeler, şubelerin kapatılması, İHS’li personelin hafta sonu çalıştırılmaması, Fazla mesai sorunu, kurumda verilen yardımlar ve destek ödemeleri, 3600 Ek Gösterge, Kadro problemleri, ve 4688 sayılı kanunun yetersizliği ve değişmesi konusunda yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Katılımcılardan gelen soru ve sorunları dinlemeyi ihmal etmeyen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışanlarla tek tek görüş alışverişinde bulundu.

 Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR