ANTALYA VE MUĞLA DA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI

01.08.2015 20:31

ANTALYA VE MUĞLA DA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı( Başkan Vekili) Gürbüz İnaltekin teşkilat çalışması kapsamında Antalya ve Muğla da ziyarette bulundular.


Ziyarette, yöneticilerin ve personelin sorunlarını dinleyen Genel Başkanımız merkez ilçe ve şubeler hakkında bilgi aldı.


Gülcüoğlu yaptığı açıklamalarda PTT’nin şirketleşmesine Birlik Haber-Sen olarak karşı olduğunu belirtti. Gülcüoğlu “ Teşkilat programımız kapsamında Muğla’ya ziyarette bulunduk. Merkez ve ilçeleri gezme fırsatımız oldu. Son olarak da Fethiye’ye geldik. Çalışanlar ve yöneticilerimizle sohbet ettik. Ücret sendikacılığının yanı sıra bunun kültürel, sosyal, ekonomik boyutlarını ortaya koyan bir anlayış taşıyoruz. Bu çerçevede tüm ülkeyi geziyoruz. Derin güçlerle Memur-Sen olarak verdiğimiz mücadele, kamuoyu tarafından bilinmektedir. Arkadaşlarımızla görüşerek, tecrübemizle onların sorunlarına çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Önümüzdeki toplu sözleşme dönemi, PTT işyerlerinin sorunlarını önemli oranda çözecektir. Ar-Ge birimimiz yaptığı çalışmalarla sorunlara ilişkin çözüm önerilerini ortaya koymaktadır.”


“PTT teşkilatında bir şirketleşme çalışması vardır. Memur-Sen olarak bu çerçevede özelleştirme, özerkleştirme, taşeronlaştırma gibi sosyal devlet ilkesi karşısında olan her türlü adıma karşıyız. Göreve geldiğimiz günden bu yana yüksek sesle konuyu dile getiriyoruz. PTT’deki bir özelleştirme değil, şirketleşmedir. Bununla ilgili tavrımız da bellidir.”dedi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR