AKDENİZ 4 NOLU ŞUBEMİZİN 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

10.10.2024 09:27

AKDENİZ 4 NOLU ŞUBEMİZİN 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye ve Kilis illerimizin bağlı olduğu Akdeniz 4 nolu şubemizin 1. Olağan Genel Kurulunu Asrın felaketi 6 Şubat depremi ve Israil’ in Filistin ve Gazze’ de uyguladığı soykırımı ana gündem maddemiz yaparak, Memur Sen İl Başkanımız, AK Parti İl yöneticileri, bölge Başmüdürlerimiz, kardeş sendikalarımızın şube başkanları ve çok sayıda şube delegemizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Genel Kurulda Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Ferhat ŞAHAN Şube Başkanı olarak seçilirken, Hatay, Adıyaman, Osmaniye ve Kilis İl temsilcilerimiz ise şube yönetim kurulu Üyesi olarak seçilmişlerdir.

Şube Genel Kurulumuzun getireceği dinamizm ve istekle deprem bölgesinde görev yapan hizmet kolu çalışanlarımızın sorunlarını çözmede daha hızlı yol kat edeceğimize dair inancımız ileriye seviyeye taşınmıştır. Bu vesile ile Şube Başkanı olarak seçilen Ferhat Şahan kardeşimizin nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, sendikamız ve çalışanlar adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR