AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ İDRİS GÜLLÜCE VE MUSTAFA ELİTAŞ MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.

01.08.2015 20:31

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ İDRİS GÜLLÜCE VE MUSTAFA ELİTAŞ MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.

Genel Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu, PTT’nin A.Ş olması için TBMM'ye gönderilen yasa tasarısı ile ilgili görüşmek üzere 12.03.2013 tarihinde Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce ve Ak Parti Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile görüştü.

 

İdris Güllüce ile yapılan görüşmede Gülcüoğlu başta PTT'nin Anonim şirketi olmasına karşı olduklarını,bunun özelleştirme ve taşeronlaşmanın başlangıcı olacağını belirtti.

 

Ayrıca mevcut yasa tasarısında çalışan personel lehine herhangi bir maddenin olmadığını ve bu nedenlede tasarının bu şekilde kabul edilmesinin mümkün olmayacağını iletti.

 

Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce yasa tasarısının kendilerine yeni geldiğini ve gerekli incelemeleri yaptıklarını TBMM' nin ülkenin, milletin ve çalışanların lehine yapılması gereken her düzenlemeye açık olduklarını belirtti.


Daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş; tasarının komisyonlarda görüşülmesini takip ederek gerekli açıklama ve bilgileri komisyona sunup sendikamız tarafından bilgilendirme yapılmasını sağlayacaklarını belirtti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR