ADIYAMAN'DA BAYRAM KUTLAMASI

01.08.2015 20:31

ADIYAMAN'DA BAYRAM KUTLAMASI

 

ADIYAMAN İL TEMSİLCİLİĞİNDE BAYRAM KUTLAMASI 

 

Birlik Haber-Sen Adıyaman İl Temsilciliği olarak geleneksel hale getirdiğimiz , hep birlikte sevgi, dostluk ve kardeşliği paylaşmak adına üyelerimize çikolata hediye edilmiştir.

 

İl temsilcisi Hasan Kaya, İl sekreteri Zeynal Abidin HAN ve Mali sekreter Ramazan AKEL'in katılımıyla Adıyaman PTT Başmüdürlüğü, Adıyaman Merkez Müdürlüğü,Kahta Merkez Müdürlüğü ile bağlı şubelerinde üyelerimiz ziyaret edilerek, Kurban bayramları kutlanarak hediyeleri dağıtıldı. 

 

Adıyaman İl Temsilcisi Hasan Kaya yaptığı açıklamada ;

 

Bayramının tüm insanlar için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını dilerken, Bayramların ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yakınlaştıran, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günlerdir.

 

İnsanlarımızın birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bayramın, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ederek üyelerimize aileleriyle birlikte huzur içinde bir bayram geçirmelerini diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR