YILDIZ AİLESİNE 15 BİN TL TAZMİNAT

01.08.2015 20:31

YILDIZ AİLESİNE 15 BİN TL TAZMİNAT

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden PTT görevlisi Birlik Haber-Sen üyesi Hüseyin Yıldız’ın ailesine Memur-Sen, Şekerbank ve SBN Sigorta tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 15 bin Türk Lirası karşılığı çek verildi.


Manavgat ilçesinde Eylül ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden üyemiz  Hüseyin Yıldız’ın eşi ve çocukları, Yıldız’ın daha öncesinden kendilerinin bilgisi dışında ferdi kaza sigortası yaptırmış olduğunu ve yetkililerin kendilerine gelerek 15 bin TL tutarında çek vermeleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediklerini söylediler. Yıldız’ın oğlu Direnç Yıldız, kendilerine verilen paranın bir kısmını hayır işlerinde kullanacaklarını söyledi.

Memur-Sen Antalya İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Süleyman Gökçen, insanların her zaman ellerinden tutamadıklarını ancak en zor günlerinde destek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Memur-Senin 750 bin üyesi olduğunu kaydeden Gökçen, “üye ile insan gücünü, Şekerbank finansal desteği ve SBN sigorta da aracılık hizmetlerini gerçekleştirerek büyük bir projeyi ortaya koydu. Üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacıyla gerçekleştirilen bu projenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini arzuluyoruz. Proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptıran üyelerimiz 15 bin TL, aynı zamanda Memur-Sen aile kartı alan üyelerimiz 25 bin TL, araç sigortası ve benzeri sigorta yaptıran üyelerimiz 55 bin TL ve ayrıca aracına kasko yaptıran üyelerimiz de 65 bin TL ye kadar tazminat almaya hak kazanıyorlar” dedi.

Yıldız ailesine 15 bin TL tutarındaki çekleri, Memur-Sen Antalya İl Başkanı Süleyman Gökçen, Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mehmet Ali Coşkun , Şube Sekreteri Mustafa Erol, Birlik Haber-Sen Manavgat Temsilcisi İsmail Mutlu, Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilcisi Yasin Keklik ve Şekerbank Manavgat Şubesi Müdür Yardımcısı Orhan Taşkın Özcan ile birlikte verdiler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR