Teşkilat Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

14.04.2017 14:39

Teşkilat Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Hizmet kolumuzdaki çalışanların sıkıntılarının ve taleplerinin dinlenerek  rapor altına aldığı teşkilat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri hizmet kolumuzdaki kamu kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanların, sıkıntılarını ve taleplerini raporlaştırıyorlar. Oluşturulan raporlar Genel Merkez Yöneticileri tarafından başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ve kurum yetkililerine iletilerek çözümleri konusunda taleplerde bulunuluyor.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, Giresun ve Trabzon teşkilatlarımızı ziyaret ettiler.

İlk olarak Giresun teşkilatımızı ziyaret eden Başkanlarımız, İl Başkanımız  Atilla Annakkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek istişarelerde bulundular.

Giresun’da bulunan hizmet kolumuzdaki çalışanlarla bir araya gelen Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Giresun’daki çalışmalarını bitiren Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, Trabzon’a geçerek burada İl Başkanımız Yavuz Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiler.

Trabzon İl Başkanımız Yavuz Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir süre görüş alışverişinde bulunan Başkanlarımız daha sonra hizmet kolumuzdaki kurumları gezerek çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR