Teşkilat Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

15.03.2017 13:15

Teşkilat Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Tekirdağ teşkilatımızı, Tekirdağ’ın Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ilçelerini, Edirne teşkilatımızı, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün Edirne İl Müdürlüğünü, Kırklareli teşkilatımızı ziyaret ederek hizmet kolumuzdaki bürokratlar ve çalışanlarla bir araya geldiler.

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, gittikleri illerde çalışanlarla bir araya gelerek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanlarımız, sendikamızın 2015 yılında yapılan 3. Dönem Toplu Sözleşmede, Kamu Personel Danışma Kurullarında ve Kurum İdari Kurullarında sendikamızın elde ettiği kazanımlar hakkında bilgi verdiler. Birlik Haber-Sen olarak Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda ki çalışanların tek hak savunucusu olduklarına vurgu yapan Başkanlarımız, bundan sonraki süreçlerde de, 2017 yılında yapılacak 4. dönem toplu sözleşmede de Birlik Haber-Sen olarak çalışanlar için büyük kazanımlar elde edeceklerini söylediler.