TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

05.10.2015 20:18

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Teşkilat çalışmaları kapsamında bu gün Genel Başkanımız Ömer Budak ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak PTT Başmüdürlüğü, Yenimahalle, Keçiören Posta Dağıtım Merkezleri ve Ankara Posta İşleme Merkezlerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler. Daha sonra Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Bekar, Cüneyt Özban, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanlar ile görüştüler.

Çalışanların talep ve sıkıntılarını dinleyen Genel Başkan Budak ve beraberindeki heyet, çalışanlara Birlik Haber-Sen’in, Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda genel yetkili sendika olduğunu hatırlatarak, sıkıntılarının ve taleplerinin başta Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Dr. Cemalettin Haşimi’ye ve gerekli mercilere ulaştıracaklarını belirttiler.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Haşimi’ye Ziyaret

Daire başkanları ve Bürokratlar ile de görüşen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Dr. Cemalettin Haşimi’i ziyaret ederek çalışanların taleplerini ilettiler.

Genel Müdür Haşimi’nin makamında gerçekleşen ziyarete Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Birlik Haber-Sen Ankara 21 No’lu Şube Başkanı Aytemur Yıldır katıldı. Ayrıca Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Hamza Taşdelen’de ziyarette hazır bulundu.

Genel Yetkili Sendika olarak çalışanların taleplerini Genel Müdür Haşimi’ye ileten Genel Başkan Budak, yeni yayınlanan basın kartı yönetmenliğinde eksikliklerin bulunduğunu belirterek, TRT personelinin mağduriyetinin giderilmesini talep etti.

Genel Müdür Haşimi’den, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde çalışan personellerin taleplerinin olduğunu dikkat çeken Genel Başkan Budak, çalışanların, görevde yükselme, uzmanlığa geçiş, özel hizmet tazminatından yararlanma, ücret adaletsizliğinin giderilmesi gibi konuları içeren taleplerini iletti. Budak, Genel Yetkili sendika olarak problemlerin çözümü noktasında üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, istenmesi taktirde her türlü desteği de vereceklerini söyledi.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Dr. Cemalettin Haşimi’i ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Birlik Haber-Sen yönetiminin hizmet kolundaki çalışanların sosyal, özlük ve ekonomik haklarının iyileştirmesi konusunda üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığını belirtti. Haşimi, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve yönetiminin kendisine iletti talepleri inceleyerek atılması gereken adımları atacaklarını söyledi.

BİRLİK HABER-SEN’İN GENEL MÜDÜR HAŞİMİ’YE İLETTİĞİ TALEPLER: