Teşkilat Çalışmalarımız Karadeniz Bölgesi’nde Devam Ediyor

30.03.2018 20:24

Teşkilat Çalışmalarımız Karadeniz Bölgesi’nde Devam Ediyor

Başkanlarımız; Amasya, Tokat, Samsun, Sinop, Kastamonu, Karabük il ve ilçelerini ziyaret ettiler. Amasya İl Başkanımız Dursun Töngüş, Tokat il Başkan Vekilimiz Arzu Avcı, Samsun Şube Başkanımız Mustafa Toprak, Sinop İl Başkanımız Şafak Bayrak, Kastamonu İl Başkanımız Ömer Dibekoğlu, Karabük İl Başkanımız Hüseyin Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile toplantılar yaptılar. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkanlarımız, toplantılarda önemli aktarımlarda bulundular.

Gezilen il ve ilçelerde hizmet kolumuzda yer alan PTT A.Ş. çalışanlarını ve üyelerimizi çalışma ortamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, yaptıkları birebir görüşmelerle çalışanların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Yakın zamanda yapılan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısını PTT A.Ş. çalışanlarıyla değerlendiren Başkanlarımız, Birlik Haber-Sen olarak kamu çalışanlarının özlük, mali ve sosyal haklarının her mecrada savunduklarının altını çizdiler. Ayrıca yapılan görüşmelerde Başkanlarımız, gelen sorun ve taleplerin yerlerine ulaştırılacağının sözünü de verdiler.

Ayrıca teşkilat çalışmalarında gezilen illerin Başmüdür ve Müdürlerini makamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, yeni atanan müdürlere hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sendika faaliyetlerimiz hakkında aktarımlarda bulunan Başkanlarımız, çalışanlardan gelen sorun ve talepleri bizzat Başmüdür ve Müdürlere ilettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Müdürler, Başkanlarımıza çalışmalarında başarılar dilediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR