TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

09.04.2016 16:34

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, teşkilat çalışmalarına İzmir’de devam ettiler. Budak ve Bekar, ilk olarak İzmir Şube Başkanlığımızı ziyaret ederek, Sendikamızın Disiplin Kurulu Başkanımız Abdurrahman Tanrıverdi, Selçuk Erdem’i ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler. Şube başkanlığında çok sayıda üyemizle bir araya gelen Budak ve Bekar, burada üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, çözümleri konusunda istişarelerde bulundular. Aksaklıkların çözümü için gerekli yerlerle görüşeceklerini ve taleplerini ileteceklerini belirten Budak, üyelerimize sendikamızın çalışmaları ve ürettiği kazanımlar hakkında bilgi verdiler.

İzmir Başmüdür Yardımcısı Ramazan Özdoğru’yu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Disiplin Kurulu Başkanımız Abdurrahman Tanrıverdi ve İzmir Şube Başkanımız Selçuk Erdem, daha sonra İzmir genelindeki PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

TRT İZMİR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar ve İzmir Şube Başkanımız Selçuk Erdem, TRT İzmir Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldiler.

TRT İzmir Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyeti TRT İzmir Müdürlüğü Temsilcimiz Filiz Karadeniz karşıladı.  Çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet, sıkıntıların çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Çalışanların gördükleri aksaklıkları ve taleplerini alan Budak, aldığı notları rapor halinde TRT Genel Müdürü Şenol Göka’ya ileteceğini söyledi.

BUDAK VE BEKAR’DAN MEMUR-SEN İZMİR BAŞKANI BİNA’YA ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Ali Musa Bina’yı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Memur-Sen İzmir İl Başkanı Ali Musa Bina’nın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkanımız Budak, sendikamız ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Budak, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in kamu görevlilerinin haklarının savunuculuğu yanında, sivil toplum örgütü olarak yürüttüğü çalışmaların ülke için büyük kazanç olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İzmir İl Başkanı Ali Musa Bina ise Memur-Sen olarak İzmir’de yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, ziyaretin kendisini onurlandırdığını söyledi.

Ziyarette Sendikamızın Disiplin Kurulu Başkanı Abdurrahman Tanrıverdi,  İzmir Şube Başkanımız Selçuk Erdem ve Memur-Sen İzmir Şube Başkan Vekili Ali Kaya’da hazır bulundular.