Teşkilat çalışmaları Afyon’da Ara Vermeden Sürüyor

06.04.2018 12:32

Teşkilat çalışmaları Afyon’da Ara Vermeden Sürüyor

Afyon merkez ve ilçelerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, Afyon İl Başkanı Ömer Tetik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşerek toplantı yaptılar. Çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet, sendikal faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Hizmet kolundaki PTT A.Ş. görevlilerini, çalışma ortamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, kendilerine iletilen soruları ve talepleri dinlediler. Sendika çalışmalarından ve planlanan projeler hakkında bilgiler veren heyet, kendilerine iletilen taleplerin yerlerine ulaştırılacağının sözünü verdiler.

Ziyaretlerinde ayrıca Afyon PTT A.Ş. Başmüdürü Mehmet Örsdemir’i de makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yetkilileri, kendilerine ulaşan soruları ve talepleri sundular. Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen hakkında bilgiler veren Başkanlarımız, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in kamu çalışanları için önemini vurguladılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyon Başmüdürü Örsdemir, Birlik Haber-Sen heyetine ve genel merkeze çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR