Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman Burdur ve Isparta’da Çalışmalara Devam Ediyor

18.03.2021 11:29

Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman Burdur ve Isparta’da Çalışmalara Devam Ediyor

Teşkilat çalışmalarına Burdur ve Isparta’da sürdüren Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, Burdur İl Başkanı Alaattin Yetkin, Isparta İl Başkanı Asiye Bardak ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Burdur ve Isparta’da kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunları değerlendiren heyet, yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretler sırasında Isparta PTT Başmüdürlüğü, İhtisas Birimleri, Isparta PDM ve KDM Müdürlükleri ve Gülkent PTT Merkez Müdürlüğünü; Burdur’da ise PTT Başmüdürlüğü, İhtisas Birimleri ve Burdur PTT Merkez Müdürlüklerinde çalışmalar yapan Birlik Haber-Sen yönetimi, hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanlara Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahseden heyet, kendilerine gelen talep ve beklentileri dinlediler.

Isparta PTT Başmüdürü Baki Yılmaz’ı makamlarında ziyaret eden Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, çalışanların beklentilerini ve taleplerini aktardılar. Çalışma politikaları ve kamu görevlilerinin güncel sorunlarının değerlendirildiği görüşmede birçok konu üzerine istişarelerde bulunuldu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR