RTÜK Çalışanlarının Talepleri KİK Toplantısında Görüşüldü

10.06.2020 12:59

RTÜK Çalışanlarının Talepleri KİK Toplantısında Görüşüldü

Toplantı, 4688 sayılı “Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu”nun “Kurum İdari Kurulları” başlıklı 22. maddesi gereğince oluşturulan Kurum İdari Kurulu’nun (KİK) Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Online ortamda ve görüntülü şekilde yapılan toplantıya Birlik Haber-Sen adına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, RTÜK Temsilcisi Ferhat Bakır; RTÜK adına ise RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bülent Çaycı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Fendiye İnci Özkan katıldı.

RTÜK çalışanlarının sorunlarının ve taleplerini sunan Birlik Haber-Sen Heyeti, hizmet kolu çalışanları adına beklentilerini sıraladılar. Gündem maddelerinin başlıklar halinde tek tek incelendiği toplantıda Genel Başkan Ömer Budak başkanlığındaki heyet, görüşülen maddelerin çözümü konusunda RTÜK yetkilileriyle istişarelerde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR