RTÜK 2018 Yılı 2. Dönem KİK Toplantısı Yapıldı

18.10.2018 12:23

RTÜK 2018 Yılı 2. Dönem KİK Toplantısı Yapıldı

Toplantı, 4688 sayılı ‘Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nun “Kurum İdari Kurulları” başlıklı 22. maddesi gereğince oluşturulan Kurum İdari Kurulu’nun (KİK) Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile RTÜK yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nda yapılan toplantıya; Birlik Haber-Sen adına Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt ve RTÜK Temsilcisi Ferhat Bakır katılırken; RTÜK adına ise Üst Kurul Başkan Yardımcısı İlker Ilgın, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı F. İnci Özkan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ömer Yerlikaya katıldı.

RTÜK Üyesi Doç. Dr. Hamit Ersoy Ziyaret Edildi

Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt ve RTÜK Temsilcisi Ferhat Bakır, geçtiğimiz günlere Ankara Anadolu Bulvarı üzerinde saldırıya uğrayan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi, İslam İşbirliği Teşkilatı Yayıncılık Düzenleyici Otoriteler Forumu (IBRAF) ve Karadeniz Yayıncılık Düzenleyici Otoriteler Forumu’nun (BRAF) Genel Sekreteri Doç Dr. Hamit Ersoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak üzüntülerini, dile getirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Doç. Dr. Hamit Ersoy, nazik ziyaretlerinden dolayı Birlik Haber-Sen heyetine teşekkürlerini iletti.