PTT A.Ş.'de Çalışan Dağıtıcılardan Sendikamıza Ziyaret

21.09.2017 18:04

PTT A.Ş.'de Çalışan Dağıtıcılardan Sendikamıza Ziyaret

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde ülkemizin farklı illerinde çalışan dağıtıcılar, yaşadıkları sorunların çözümü için sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Ömer Budak’tan destek istediler.

Sınavlı veya sınavsız olarak 399 KHK kapsamında memuriyete geçmek isteyen dağıtıcılar, Genel Başkanımız Ömer Budak’ tan Fakülte mezunu dağıtıcıların sınavla veya sınavsız olarak 399 KHK kapsamında memuriyete geçmek için destek istediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Başkanımız Ömer Budak, “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapılması gerekenleri yapacağız. Atılması gereken adımları atacağız. Üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar yapacağımız. Sonuna kadar dağıtıcı arkadaşlarımızın yanındayız. Birlik Haber-Sen olarak, 2013 yılında genel yetkili sendika olduğumuz günden bu güne kadar, "4 yıllık üniversite mezunu dağıtıcıların memurluğa geçirilmesiyle ilgili" olarak yaptığımız girişimleri belgeleriyle birlikte kendilerine anlattık. Biz her zaman hizmet kolumuzdaki çalışanlardan yanayız. Haklarının savunucusuyuz.” diye konuştu.