PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ragıp İmamoğlu’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

05.02.2021 16:50

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ragıp İmamoğlu’ndan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ragıp İmamoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ile görüştü. Ziyaret sırasında ülke gündeminden PTT A.Ş.’de görev yapan kamu çalışanlarına kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları adına yaptığı çalışmalardan bahseden Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda görev almakta olan her bir kamu çalışanının emek ve alın teri için çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. Görüşme sırasında ülke gündeminden PTT A.Ş.’nin yürüttüğü çalışmalardan, hizmet kolu çalışanlarından gelen talepler, çalışanların beklentileri ve diğer ortak çalışma alanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen’in çalışanlar için önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ragıp İmamoğlu, Basın, yayın ve iletişim hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olarak önemli hizmetler verildiğinin de altını çizdi. Başta Birlik Haber-Sen ve Memur-Sen olmak üzere sendikaların ülkemizin çalışma hayatında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden İmamoğlu, yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ragıp İmamoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR