PTT A.Ş. Çalışanlarının Taleplerini PTT A.Ş. Genel Müdürü Bozgeyik ve Bütün PTT A.Ş. Bürokratlarına İlettik

07.12.2016 21:34

PTT A.Ş. Çalışanlarının Taleplerini PTT A.Ş. Genel Müdürü Bozgeyik ve Bütün PTT A.Ş. Bürokratlarına İlettik

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Cüneyt Özban, Muzaffer Boskurt ve Ankara PTT A.Ş. Genel Müdürlük Şube Başkanı Evren Akpınar, sendikamızın organize ettiği yemekte PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, bütün Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, PTT A.Ş.’nin bütün danışmanlar ve PTT A.Ş.’ nin yönetim kademelerinde yer alan bütün bürokratlarıyla biraraya gelerek PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntı, taleplerini ilettiler.

Yemekte yaptığı konuşmada, sendikamızın davetine iştirak eden başta PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e ve bütün davetlilere teşekkür eden Genel Başkanımız Ömer Budak, PTT A.Ş’ de görev yapan üyelerimizin ve bütün çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini iletti.

Budak, Çalışanların Taleplerini Bozgeyik’ e İletti

 PTT A.Ş. ile son yapılan Kurum İdari Kurul Toplantısında görüşülen sendikamızın taleplerinin hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Genel Başkanımız Budak, Genel Müdür Bozgeyik’e PTT A.Ş.’ de önemli derecede personel eksikliğinin olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “PTT A.Ş’ nin 81 ilde bulunan bütün başmüdürlüklerinde önemli derecede personel eksikliği yaşanmaktadır. Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak çalışanlar adına sizlerden isteğimiz bir an önce personel eksikliğinin giderilmesidir. Bunun yanında üyelerimizin bizden sizlere aktarmamızı istediği konulardan bazıları da şunlardır. Unvan yükselme sınavlarının açılması, Görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğinde değişiklik yapılması, İdari Hizmet Sözleşmeli Personellerin iş güvencelerinin verilmesi ve temel ücretlerinin artırılması yönünde sizlerden talepleri var. Bizde burada bütün çalışanlarımızı temsilen Sayın Genel Müdürüm, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdür Yardımcılarım, Daire Başkanlarım hepinizin desteğini bekliyoruz. Bütün çalışanlarımızın adına davetimize katıldığınız için bir kez daha teşekkür eder, çalışanlarımızın sıkıntı ve taleplerini çözmek adına her zaman elimizi değil bütün gövdemizle taşın altına girmeye hazırız. Her yönden üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya da hazırız. Yeter ki çalışanlarıyla yönetimiyle bütün PTT A.Ş. mutlu olsun.”

Davetten ve PTT A.Ş. çalışanlarının temsilcileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, ise “Çalışanlarımızın huzuru ve mutluluğu bizim için son derece önemlidir. Burada bir kez daha gördüm ki çalışanlarımızı tümünü temsil eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Yönetim Kurulu, onlar için mücadele etmekteler. Onların taleplerini sıkıntılarını bizlere iletip çözümü konusunda da kafa yoruyorlar. Kurum İdari Kurulu Toplantısında görüşülen bütün talepleriniz ve burada bize ilettiğiniz bütün taleplerinizin hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız ve çalışanlarımızın mutlu olması için birlikte mücadele vereceğiz. Bu güzel toplantı için Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’a ve bütün Yönetim Kuruluna teşekkür ederim” diye konuştu.

Yemekte Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen’ de hazır bulundu.