PTT A.Ş. Çalışanları Bu Bayram da Bayram Edecek

13.06.2018 17:19

PTT A.Ş. Çalışanları Bu Bayram da Bayram Edecek

Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak bizler ilk andan itibaren konuya sessiz kalmadık ve yetkililerle olan görüşme süreçlerimizi hemen başlattık. Yaptığımız müdahalelerin ardından PTT A.Ş. yöneticileri; konuya ve çalışanlarının durumuna duyarsız kalmadılar. Bizlere de yazı ile çıkan kararı yeniden düzenleyeceklerinin sözünü verdiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanımız Ömer Budak ve PTT A.Ş. yöneticileri arasında geçen görüşme süreci nihayet olumlu sonuçlandı ve mutlu haber geldi. Bugün itibari ile Genel Müdürlük, bayram tatili hususundaki yeni yazıyı Başmüdürlüklere göndermiş bulunmaktadır. Yenilenen karar ve hazırlanan yazı neticesinde PTT A.Ş. çalışanlarına bu bayramda “Çalışma Zorunluluğu Kaldırılmış” ve “Bayram Tatili” verilmiştir.

Konuya duyarsız kalmayıp, gerekli çalışmaları yaptıkları ve bayram için izin sürecini başlattıkları için PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Genel Müdür Yardımcıları Osman Çetinkaya ve Yusuf Canbolat başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Başta PTT A.Ş. çalışanlarımız ve tüm üyelerimiz olmak üzere herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarız.